Статии Означени со Oslo

98 Конгрес на Европско ортодонтско друштво, 11-15 Јуни 2023, Осло, Норвешка

98 Конгрес на Европско ортодонтско друштво, 11-15 Јуни 2023, Осло, Норвешка

Dear friends and colleagues, It is my great honor to invite you to the 98th Congress of the European Orthodontic Society, which will take place in Oslo, Norway June 11-15, 2023. The scientific program offers a range of topics that will be of interest to all participants.

Повеќе

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Мајка Тереза бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Факс: +389 (0)2 3092842
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје