За нас

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

logo-ORTO-550x550

Главните цели на Здужението се промоција и развој на ортодонцијата како наука применета во пракса во Република Северна Македонија.
За исполнување на тие цели Здружението организира национални и меѓународни научни и теоретски настани.

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје