Новости

Стручен собир “Предизвиците на тимот кој креира насмевка“

Стручен собир “Предизвиците на тимот кој креира насмевка“

Здружението на специјалисти по ортодонција при МСД, како дел од своите редовни активности организира Симпозиум под наслов “Во светот на дентофацијалната ортопедија“ на 14.04.2018 год.

Повеќе

15th International Symposium of the Greek Orthodontic Society

15th International Symposium of the Greek Orthodontic Society

15th International Symposium of the Greek Orthodontic Society April 21-22, 2018, at the Divani Caravel Hotel in Athens, Greece.   www.grortho.gr Brochure – Invitation  

Повеќе

Втор Интернационален Симпозиум на ортодонти – Албанија

Втор Интернационален Симпозиум на ортодонти - Албанија

THE SECOND INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF ORTHODONTICS 31 MAY-2 JUNE 2018 TIRANA, ALBANIA   Programme: PROGRAMI SIMPOZIUM II- ENGLISH Fee & Registration: Fee registration Abstract submission form: ABSTRACT SUBMISSION FORM

Повеќе

Self-ligating or conventional brackets: Is there a difference in leveling, rotation, space management and torque?

Self-ligating or conventional brackets: Is there a difference in leveling, rotation, space management and torque?

The Orthodontic Society of Northern Greece organizes an one-day course at the hotel Electra Palace in Thessaloniki, Greece.

Повеќе

14th International Symposium of the GREEK ORTHODONTIC SOCIETY

14th International Symposium of the GREEK ORTHODONTIC SOCIETY

The Orthodontic Society of Northern Greece organizes an one-day course at the hotel Electra Palace in Thessaloniki, Greece.

Повеќе

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје