Статии Означени со Albania

7ми Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС) и 18ти Меѓународен Симпозиум на Турско ортодонтско друштво

7ми Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС) и 18ти Меѓународен Симпозиум на Турско ортодонтско друштво

7ми Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС) и 18ти Меѓународен Симпозиум на Турско ортодонтско друштво 27-30 октомври 2023 Истанбул “Интердисциплинарна ортодонција: успех преку тимска соработка”     Подетални информации на сајтот на БАОС http://www.e-baos.org

Повеќе

6ти Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС)

6ти Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС)

6ти Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС) 3ти Интернационален симпозиум на ортодонти 6-8 Октомври 2022 Тирана, Албанија   Подетални информации на сајтот на БАОС http://www.e-baos.org

Повеќе

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје