Регистрација за курсеви

3-ти Конгрес на Здружение на специјалисти по ортодонција при МСД
Со меѓународно учество
12-15 May 2016 Охрид,
Хотел Гранит
Македонија

Формулар за регистрација за курсеви


Да не се вршат уплати за курсевите додека не се добие потврда од наша страна за прифатена регистрација и слободни места бидејки бројот на слободни места е ограничен.

 

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје