ON-LINE симпозиум “СОВРЕМЕНА ОРТОДОНТСКА ДИЈАГНОЗА – ИМПЕРАТИВ И ПРИДОБИВКА ЗА ПРАВИЛНА ФУНКЦИЈА, ЕСТЕТИКА И СТАБИЛНИ РЕЗУЛТАТИ”

Почитувани колеги,

Здружението на специјалисти по ортодонција при МСД, како дел од своите редовни активности организира HYBRID симпозиум преку платформата ZOOM под наслов “Современа ортодонтска дијагноза – императив и придобивка за правилна функција, естетика и стабилни резултати “ на 11.09.2021 г.

Симпозиумот ќе се оддржи дел во живо , дел преку платформата ZOOM во корелација со Ковид 19 препораките на Владата на РСМ и Министерството за здравство на РСМ.

Со почит,
Претседател на Здружението на специјалисти по ортодонција
Проф. д-р Габриела Ќурчиева Чучкова dr. sci

Превземете програма

 

 

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје