3 Интернационален Конгрес на Хрватското Ортодонтско Здружение

3. međunarodni kongres Hrvatskog društva ortodonata HLZ-a

Split, Hrvatska

05. – 08. listopada, 2016

Registraciju možete izvršiti ovdje

 

Brochure – Invitation

image1-CSO-3rd

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје