ОТКАЖАН е Симпозиумот под наслов “Навремена и правилна ортодонтска дијагноза – Императив за успешен третман“

Почитувани колеги,

Врз основа на препораките на Влада и Министерството за здравство на Р. Северна Македонија, кои се однесуваат за актуелната состојба со вирусот Covid-19, за превенција и спречување на негово понатамочно ширење, ве информираме дека:

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција го ОТКАЖУВА настанот, кој е закажан за 04.04.2020 год., во Берово. Регестрациите и уплатите се затворени. За понатамошни детали благовремено ќе бидете известени.

Ви благодариме за соработката и разбирањето

Со почит

Здружение на специјалисти по ортодонција

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Водњанска бр.17
1000 Скопје, Северна Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Мобилен: +389 (0)70 308989
Е-меил: info@mos.org.mk

Трансакциска сметка 300000002059055
Комерцијална Банка АД Скопје