Проф. д-р Габриела
Ќурчиева-Чучкова

Драги колеги и пријатели,

Пред нас е уште една можност за да учиме и уживаме во заедничкиот собир на ортодонти од целиот Балкан и пошироко, на 4 – тиот Конгрес на Здружение на специјалисти по ортодонција при МСД (ЗСОМ) и 3-тиот Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција (БАОС), кои ќе се одржат во Охрид во претстојната 2019 година.
Срдечно ве поканувам да ги следите новостите за овие собири на интернет страницата на нашето и вашето здружение, како и на другите медиуми.
И секако, резервирајте ги датумите од 12 до 15 септември 2019 година за да бидете дел од овие престижни настани.


Срдечно,
Проф. д-р Габриела Ќурчиева Чучкова
Претседател на Здружение на специјалисти по ортодонција при МСД
Претседател на 3ти Конгрес на Балканската асоцијација на специјалисти по ортодонција и 4ти Конгрес на Здружение на специјалисти по ортодонција при МСД


Најнови Активности и Информации

Контакт

МСД – Здружение на специјалисти по ортодонција

Мајка Тереза бр.17
1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 (0)2 3092841
Факс: +389 (0)2 3092842
Е-меил: info@mos.org.mk